Terve!

Arvostan aikaasi, joten kerron tiiviisti mitä inhimillinen henkisyys -sivusto tarjoaa sinulle.

Ihmiselämä vailla kosketusta läsnäoloon on vailla värejä ja syvyyttä. Vaillinainen versio siitä merkityksellisestä seikkailusta, joka se voisi olla. Siksi läsnäolo on perusta omalle elämälleni ja työlleni. Se vaikuttaa elämäämme sen kaikilla osa-alueilla kun olemme myös halukkaita kohtaamaan sen ja ymmärtämään sitä meissä, joka ei halua olla läsnä, eli tuttua minuuttamme. Sitä mikä tekee elämästämme kaavamaista ja reaktiivista, estäen meitä olemasta syvemmin kosketuksissa itseemme ja elämän merkiksellisyyteen.

Kun kiinnostut aiheesta, voit hankkia esikoiskirjani Rohkea elämä - 7 askelta todelliseen muutokseen. Retriiteillä saat aikaa itsellesi sekä läsnäolon eri ilmentymien juurruttamiseen. Henkinen valmennus on paikallaan kun kaipaat henkilökohtaista tukea itsetuntemuksellesi ja elämäsi haasteiden kohtaamiselle.

- Aaro Löf, kirjailija ja henkinen valmentaja


5-9.6.2019, Itsenäisyys -retriitti

2-6.10.2019, ILO & ONNELLISUUS

Depositphotos_147777659_original.jpg

Henkinen valmennus

Haluatko syventää itsetuntemustasi tai löytää lisää voimavaroja? Toteuttaa jotain, joka odottaa sisälläsi? Tai löytää ymmärrystä ja ratkaisuja haasteisiin ihmissuhteissasi? Jos vastaat kyllä,